Chapter 2 Music är ett företag med inriktning på showmusik, artisteri och ljudteknik. Projektet ägs och drivs av Emil Carlsson, som har jobbat med musikproduktion och underhållning såväl i runtom i Sverige som utomlands sedan 2004.

Min ambition är att till lägsta möjliga pris och med minsta möjliga krångel erbjuda högkvalitativ och skräddarsydd musik för att uppfylla era behov av t.ex. showbakgrunder/karaokelåtar och att vara behjälplig på ett proffessionellt och trevligt sätt som ljud- och ljustekniker

Namnet kommer sig av känslan av ett nytt kapitel; kapitel 2, av mitt musikskaparliv i och med företagsstarten.

Sedan företagsstarten i januari 2007 har företaget sysslat med ljudteknik och inspelning även utanför studion, i samverkan med bl.a. Studiefrämjandet, Frisksportarna, underhållningsgänget Lyckofigur, coverbandet Partymaffian i Falköping och Vindängenskolan i Falköping.

Chapter 2 och Emil Carlsson har varit det naturliga valet för mig när det gäller tillverkning av musikbakgrunder. Emil är mycket musikaliskt kompetent, noggrann och trogen originalens ljudbilder samtidigt som han är lyhörd för mina idéer. Samarbetet har kontinuerligt fördjupats sedan hösten 2004 och jag har aldrig sett någon anledning att bryta det.”
Daniel Brunskog
Lyckofigur – Kul Kultur

Chapter 2 Music innehar F-skattsedel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.