Chapter 2 Music är ett företag med inriktning på showmusik, artisteri och ljudteknik. Projektet ägs och drivs av Emil Carlsson, som har jobbat med musikproduktion och underhållning såväl i runtom i Sverige som utomlands sedan 2004. Pianot har varit mitt huvudinstrument sedan barnsben.

Min ambition är att till lägsta möjliga pris och med minsta möjliga krångel erbjuda högkvalitativ och skräddarsydd underhållning eller inspelad musik för att uppfylla era behov av t.ex. showbakgrunder/karaokelåtar och att vara behjälplig på ett proffessionellt och trevligt sätt som ljud- och ljustekniker.

Namnet kommer sig av känslan av ett nytt kapitel; kapitel 2, av mitt musikskaparliv i och med företagsstarten.

Sedan företagsstarten i januari 2007 har företaget sysslat med ljudteknik och inspelning även utanför studion, i samverkan med bl.a.  Studiefrämjandet, Frisksportarna, Hooks Herrgård, olika skolor i Falköping samt artister som t.ex. Jojje Wadenius, Jack Wreeswijk, Beatles-coverbandet Liverpool, underhållningsgänget Lyckofigur, coverbandet Partymaffian samt massor med fantastiska lokala band.

Chapter 2 och Emil Carlsson har varit det naturliga valet för mig när det gäller tillverkning av musikbakgrunder. Emil är mycket musikaliskt kompetent, noggrann och trogen originalens ljudbilder samtidigt som han är lyhörd för mina idéer. Samarbetet har kontinuerligt fördjupats sedan hösten 2004 och jag har aldrig sett någon anledning att bryta det.”
Daniel Brunskog
Lyckofigur – Kul Kultur

Chapter 2 Music innehar F-skattsedel.