Om företaget

Chapter 2 Music är ett företag med inriktning på showmusik, artisteri och ljudteknik. Projektet ägs och drivs av Emil Carlsson, som har jobbat med musikproduktion och underhållning såväl i runtom i Sverige som utomlands sedan 2004.

Min ambition är att till lägsta möjliga pris och med minsta möjliga krångel erbjuda högkvalitativ och skräddarsydd musik för att uppfylla era behov av t.ex. showbakgrunder, trubadurunderhållning, trubadurbakgrunder eller varför inte musik att spela in sång till på svensexan eller möhippan?

Namnet kommer sig av känslan av ett nytt kapitel av mitt musikskaparliv i och med företagsstarten. Vissa har uppfattat tvåan som en modern omskrivning av engelskans ”to”, men det är alltså kapitel två som åsyftas.

Sedan starten i januari 2007 har företaget sysslat med ljudteknik och inspelning även utanför studion, i samverkan med bl.a. Studiefrämjandet, Frisksportarna, underhållningsgänget Lyckofigur, coverbandet Partymaffian i Falköping och Vindängenskolan i Falköping.

Chapter 2 Music innehar F-skattsedel.

Chapter 2 och Emil Carlsson har varit det naturliga valet för mig när det gäller tillverkning av musikbakgrunder. Emil är mycket musikaliskt kompetent, noggrann och trogen originalens ljudbilder samtidigt som han är lyhörd för mina idéer. Samarbetet har kontinuerligt fördjupats sedan hösten 2004 och jag har aldrig sett någon anledning att bryta det.”
Daniel Brunskog
Lyckofigur – Kul Kultur

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close