Kvantitet och pris
När Ni kontaktar mig angående en produktion kommer jag först att fråga Er hur mycket musik Ni vill att Chapter 2 Music ska producera åt Er. Detta dels för att jag skall kunna avgöra om jag hinner ta mig an Ert projekt och dels för att jag skall kunna ge Er ett prisförslag.

Kontrakt
När vi kommit överens om ett pris och deadlines och dylikt kommer Chapter 2 Music att skicka två kontrakt som måste skrivas under och ett av dem skickas tillbaka innan Chapter 2 Music börjar jobba med åtagen uppgift. Allt för att vara på det klara med detaljer och för att vi ska kunna koncentrera oss på det väsentliga – Själva produkten.
OBS: En timavgift kan tillkomma om Ni önskar ändra upplägget av medleyn eller arrangemang i större omfattning efter att kontraktet skrivits under. Ni kommer att bli underrättad om detta om situationen uppstår.

Originalmusik
Vidare kommer jag be Er att, om Ni har möjlighet, skicka originalmusiken för att jag skall ha något att utgå ifrån. Om Ni vill ha ett medley föredrar jag att få originalen klippta och sammanfogade på det sätt Ni vill att slutprodukten skall vara ihopsatt.

Leverans
När allt är klart kommer Ni att få adress och lösenord till vår FTP-Server där Ni direkt kan ladda ner det färdiga materialet i både 16-bitars Wave och högupplöst mp3-format. Om så önskas skickar jag istället en vanlig CD-skiva med slutprodukten på.

Kontakt
Vi kommer att ha kontinuerlig kontakt under resans gång så att eventuella nya idéer eller oklarheter kan ventileras. Jag, Emil Carlsson, finns alltid tillgänglig på mobiltelefonen: 0706-319351.

STIM och Copyrights
Chapter 2 Music
kommer INTE att stå till svars för eventuella juridiska frågor eller konflikter gällande STIM-inbetalningar och upphovsrättsliga frågor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.